Gratis Mini Guide Inner Peace 

Wil je meer inner peace ervaren maar weet je niet waar te beginnen? In deze gratis mini gids krijg je 5 praktische tools voor dagelijks meer rust in je hoofd, minder stress en meer energie. 

No worries, ik zal je niet spammen en er zijn geen verplichtingen. Ik stuur je alleen inspiratie die mij zelf heeft geholpen! 

Dit ontvang je in je inbox (PDF):

  • Tips om jezelf op te laden als je weinig tijd hebt  
  • Hoe je omgaat met overprikkeling
  • Wat je kunt doen als je onrust in je hoofd ervaart
  • Hoe je van 'all over the place' naar 'aanwezig zijn' gaat 
  • Liefdevol om te gaan met jezelf (body & mind)

Wie ben ik?

Jarenlang heb ik gestruggled met mezelf en ervaarde ik alles behalve inner peace. Ik moest continu meer meer meer van mezelf; mee in de ratrace van prestatie. Ik ben door diepe dalen heen gegaan, waarbij ik door weinig zelfliefde een pleasende houding aannam, over me heen liet lopen, geen nee durfde te zeggen, geen grenzen herkende of aan durfde te geven.

Ik was een wandelend hoofd, een human doing in plaats van een human being. Toen ik op een gegeven moment niet meer kon en emotioneel uitgeput was, was het nodig om dingen anders te doen. Ik koos voor leven in plaats van overleven. Ik koos voor liefde ipv angst. 

Door o.a. yoga, mindfulness en energiewerk heb ik mijn mindset veranderd, ben in weer in contact met mijn intuitie, sta ik in mijn kracht en volg ik mijn eigen levenspad. Het is mijn missie om anderen te helpen hetzelfde te doen!

Stuur me de mini guide

Volg me via social media voor inspiratie over yoga (lifestyle), bewustwording, zelfliefde en persoonlijke groei. 

Share on InstagramShare on LinkedIn

© Carina Dusseldorp | Copyright 2019